Claro Belgium is een divisie van

Claro Belgium, DVG Services
 biedt een breed scala diensten aan.

Uitstekende referenties zowel in de civiele- als in de overheidssector getuigen van de deskundigheid waar- mee elk project wordt uitgevoerd.


Snelle interventies, een geoptimaliseerde logistiek en onze hoge mate van specialisatie zijn de hoekstenen van ons succes.


Schoonmaak & glasbewassing

   

Hebt u graag een vrijblijvende offerte?
Klik hier

Persoonlijke aanpak, services & kwaliteit

Onze ondernemingszin en gespecialiseerde, persoonlijke aanpak zorgen altijd voor een geschikte oplossing. Hebt u een moeilijke klus? Kampt u met vervelende ongemakken? Dan schieten we ter hulp.

Het optimaal leveren van service is een vakmanschap. Dit is een bestudeerd samenspel van ervaren teamwork, opvolging, begeleiding, aangepaste materialen en het gebruik van kwaliteitsproducten.  Deze aanpak zorgt ervoor dat u steeds een perfecte dienstverlenging krijgt, die afgestemd is op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Ieder project staat of valt met de kwaliteit van de geleverde diensten.  Deze kwaliteit wordt bepaald door de kwaliteit van de prestaties van onze medewerkers.  Een juiste opleiding,  blijvende opvolging en begeleiding is essentieel daar elk personeelslid over de juiste vaardigheden en methoden moet beschikken om zijn of haar dagtaak goed te kunnen vervullen.  

Een van onze voordelen bestaat er dan ook in dat Jerry, door de jarenlange ervaring op en rond de werkvloer, zelf beschikt over de nodige kennis van vloeren, onderhoud en zelfs een VSR diploma, zijnde een attest voor de uitvoering van controles gebaseerd op het ‘Dagelijks Controle Systeem’ zoals voorschreven door de Vereniging Schoonmaak Research (VSR).  Regelmatig worden er ook bijscholingen gevolgd.


Milieubewust

We kennen onze producten door en door. En we zorgen er steeds voor dat onze onderhoudsteams op de meest milieuvriendelijke manier tewerk gaan. Bovendien recycleren we maximaal.

Veiligheid

We voeren al uw opdrachten uit conform het ARAB en de Welzijnscodex. Is dat in de praktijk toch niet mogelijk? Dan zoeken we na een studie en in overleg met u een andere werkmethode die net zo veilig is. Dat is helemaal volgens de wet en strookt precies met uw verantwoordelijkheidsgevoel.

Voorstelling

Als familiaal bedrijf leggen wij het accent op:
  • kwaliteit
  • flexibiliteit
  • veiligheid
  • klantvriendelijkheid
  • milieu 
Onze grootste troef?
Een nauw contact met ons personeel, zowel uitvoerend als leidinggevend, zorgt ervoor dat u steeds gemotiveerde mensen op uw werkvloer aantreft.Dit alles heeft een optimale kwaliteit tot gevolg.

En daar is het u toch om te doen!

Als daaraan nog een interessant prijskaartje hangt, kan niets u ervan weerhouden om nu met Claro Belgium in zee te gaan.


Onze grootste doelstelling?
We willen van u een tevreden klant maken. Daar gaan we met ons hele team elke dag keihard voor.

Die lat ligt hoog, maar...... The sky is the limit!

‘Delivering service is our business’

Creatie: dynamoo.biz